Just For Men - HårfarvePå bare 5 minutter kan du slippe af med dine grå hår. Just For Men hårfarve farver kun de grå hår i den nuance du har valgt. Der eksisterer 6 farver, og vælger du den farve der tættest på din oprindelige hårfarve, undgår du dramatiske hårfarveskift.

Kort sagt - du slipper af med de grå hår - undgår at få en kunstig hårfarve, og du bevarer det naturlige look. Ingen bemærker du er farvet!

Hvis du ønsker at håret skal fremstå med grå stænk, forhandles de samme hårprodukter med en påmonteret "hullet" kam. Just For Men - Touch of Gray. Påføring med denne anordning bevirker at håret fremstår med grå stænk i håret.

JUST FOR MEN har en unik sammensætning af vitamin E, protein, kamille og aloe vera som gør håret tykkere og sundere - og lettere at sætte.

Én farvning holder i op til 6 uger. Farven forsvinder ikke, når du vasker håret, uanset hvor mange gange du vasker hår. Farven holder til de grå hår er vokset ud.

Just For Men er let og hurtig at anvende. Du vasker hårfarven ind som en shampoo, lader det sidde i fem minutter og vasker det så ud igen. Det kan ikke gøres nemmere.

Se en demonstrationsvideo her


Husk at angive hårfarvenuance når du bestiller.
Pris ved køb gennem Anmerra: 129,95 kr.

Brugervejledning:

Trin A. Start med en simpel ALLERGI LAPPEPRØVE 48 timer inden hver anvendelse

Allergi ved produkter kan udvikles, selvom du ikke havde nogen allergisk reaktion sidste gang du anvendte produktet. Derfor er det vigtigt at tage allergitesten 48 timer inden selve hårfarvningen.

1. Vask testområdet. Med mild sæbe og vand vaskes et område på størrelse med en to-krone på din arm – albuen. Klap-tør området.

2. Anvend farvebase produktet. Brug vat eller en serviet til at påføre en lille smule af produktet fra ’Colour Base-flasken’ til testområdet.

3. Du skal ikke vaske testområdet. Vent 48 timer medmindre du ser rødme eller føler din hud brænder eller på anden måde er irriteret. Oplever du noget af dette, vask da området med det samme, undlad at tildække det og brug ikke JUST FOR MEN hårfarve eller et andet permanent hårfarveprodukt. Oplever du ingen reaktioner på det u-vaskede testområder efter 48 timer, kan du roligt anvende JUST FOR MEN hårfarve.

Trin B. Forberedelse til farvning Her er hvad du skal bruge:

- Plastikhandsker (bruges for at undgå at neglene bliver farvet)
- Flasken med ‘Colour Base’
- ‘Applicator’-flasken med ‘Developer’
- Ur eller anden timer
- Gammelt håndklæder eller T-shirt til at beskytte hud, tøj og bord
- Fugtig køkkenrulle (til at tørre farve af hvis den kommer på huden)
- Saks
- Vat eller serviet (til allergi lappeprøven)

Trin C: Forudgående farveprøve

Hvis dit hår har været permanentet, hvis du har fået rettet krøller ud eller lignende, eller hvis du bare gerne vil se nuancen på farven, kan du gennemføre en simpel test før selve farvningen.

Farvetest: I løbet af et minut eller mindre påfører du farven i dit hår i et område svarende til en 2-krone. Hele området skal dækkes og hårstråene skal ligeledes dækkes fuldt ud. Lad farven sidde 5 minutter. Skyld efterfølgende med vand og tør håret.

Er resultatet tilfredsstillende fortsæt da med at farve alt håret. Hvis du ønsker at få en lys nuance af farven, lad da farven sidde i 3 minutter i stedet for 5. Ønsker du omvendt en så mørk nuance som muligt, eller er dit hår langsomt om at tage mod farve, lad da farven sidde i - mellem 6 til 10 minutter.

Trin D: Farvning af håret

Trin 1: Miks og anvend

- Ryst flasken med ’Colour Base’ grundigt.
- Hæld ’Colour Base’ over i flasken med ’Applicator’ og skru kapslen på igen.
- Ryst flasken med ’Applicator’ grundigt, så de to væsker blandes.
- Klip toppen af tuden på Applicator-flasken, så blandingen kan hældes ud.
- Anvend hårfarvemikset med det samme for at opnå den bedste effekt. Ikke noget med at vente.

Bemærk: Anvend så meget af det miksede væske så dit hår er vådt over det hele. Væsken skal fordeles jævnt, og det er mulig du skal bruge alt farven.

Hvis du anvender hårfarve for første gang - (Til mænd der aldrig har prøvet at farve deres hår)

- Anvend plastikhandsker. Påfør farven til tørt hår. Håret skal være vasket dagen inden. Du skal ikke vaske håret eller gøre det vådt inden brugen af Just For Men.
- Vigtigt: Anvend hårfarven hurtigt. Brug maks. 3 minutter på at smøre det i håret.
- Tryk nu farven ud i håret. Start med tindingerne, hårlinjen eller der hvor håret er mest gråt.
- Påfør derefter farven til hårrødderne. Dette kan gøres ved at lav skilninger i håret for hver centimeter og efterfølgende påføre farven. Glem ikke de bagerste hår og siderne. Husk grå hår der ikke dækkes forbliver grå.
- Vask nu farven ind som var det en shampoo og vær sikker på at dække alt håret.
- Husk, brug ikke mere end 3 minutter på at påføre farven. Tilføj ikke vand. Kasser det farvemiks, der bliver til overs.

Trin 2: Vent 5 minutter

- Vigtigt: Når du er færdig med at tilføre hårfarven, begynd da at tage tid.
- Lad vær med at forsøge at gætte tiden, brug et ur. Vent til der er gået 5 minutter eller en smule mindre. Længere tid tager det ikke! Når du skylder dit hår efter 5 minutter, giver det den tiltænkte farve, og du undgår at håret bliver for mørkt.

Sådan er det fordi:

- Just For Men hårfarve er udviklet, så den lige nøjagtigt dækker grå hår i løbet af de 5 minutter. Dog sidder farven i længere end 5 minutter, er det muligt, at de ikke grå hår også begynder at tage imod farve.
- Omfattende test af hårfarven har vist, at farven virker efter bare 5 minutter.

Trin 3: Skyld ud ...og tør - Tilføj en smule varmt vand og arbejd det ind i håret, til det skummer. Farvemiksen indeholder allerede shampoo og balsam. Skyld håret grundigt indtil der ikke længere er farve i håret.
- Tør håret som du plejer. Du kan også godt føntørre håret.

Bemærk: Undgå at spilde hårfarve på tøj og porøse overflader. Det kan efterlade pletter, som ikke kan gå af. Beskyt eventuelt tøj og overflader med et gammelt håndklæde. Vask spildt hårfarve af med det samme med sæbe og vand. Ved svære pletter på huden anvend da kold creme eller peroxide.

Vigtigt: Hvis du nogensinde har oplevet en allergiskreaktion efter anvendelse af hårfarvningsmiddel, så lad vær med at anvende dette produkt eller en anden hårfarver, hvor farven er permanent. Tag altid allergi lappeprøven 48 timer inden du anvender hårfarvningen. Før du påbegynder farvningen check altid hovedbunden og hudområder, dvs. der hvor Just For Men skal anvendes, for irriteret hud, sår eller lignende. Anvend ikke denne eller en anden permanent hårfarve før din hovedbund eller hud er helet. Hvis din hud bliver irriteret efter anvendelse af Just For Men, så lad vær at bruge det igen. Undlad at bruge produktet, hvis du har problemer med for lidt pigment i huden, som f.eks. hvide pletter i huden (vitiligo) eller hvis du har lignende problemer med hudpigment. Allergiske reaktioner eller hudirritation kan nemlig føre til yderligere tab af hudpigment. Brug de vedlagte handsker. Kan indeholde hydrogen peroxide, resorcinol, phenylenediamines og a-naphthol. Undgå at få farven i øjnene. Anvend ikke Just For Men på øjenbryn eller øjenvipper, dette kan være meget skadeligt for øjnene. Hvis muligt tag kontaktlinserne ud før anvendelse af hårfarven. Hvis hårfarven kommer i øjnene skyld da straks øjnene med kold vand. Hvis irritationen fortsætter, kontakt da en læge. Opbevar alle hårfarvemidler utilgængeligt for børn.

Til jer der allerede bruger hårfarvningsmiddel - (Til mænd som har anvendt hårfarve indenfor de sidste 1-2 måneder...og nu ser at det grå er på vej ud)

- Påfør farvemikset hurtigt. Skil håret for hver centimeter og tryk lidt Just For Men ud i de grå hårrødder. Sæb rødderne ind med hårfarven. Tilsæt ikke vand.
- Vent 4 minutter
- I løbet af det næste minut dvs. det femte minut – red da hårfarven gennem dit hår. Red håret så væsken kommer godt ind i håret. Er der farve tilbage i flasken smid da resterne ud.
- Ønsker du en lys nuance i forhold til den pågældende hårfarve, vent da 3 minutter efter farven er påført og red da håret på det fjedre minut.
- Ønsker du at bevare lidt grå hår ved eksempelvis tindingerne, brug da farven til sidst på disse områder, og tør det af umiddelbart efter.


+45 41566924:: Alle rettigheder reserveret Anmerra.dk © 2005 :: Hammershusvej 74, 4370 St. Merløse, Danmark